Bude informatizácia slovenskej ekonomiky cestou k budúcnosti? Výsledný efekt - zvýšenie konkurencieschopnosti. - Klinec, I.
Zvýšenie konkurencieschopnosti slovenskej ekonomiky na globálnom svetovom trhu by malo byť jedným z výsledných efektov realizácie moderného národného programu informatizácie slovenskej ekonomiky. Tento by sa mal koncipovať v zmysle transformácie klasickej industriálnej ekonomiky Slovenska na modernú ekonomiku informačného typu. Sedem základných strategických cieľov národného programu informatizácie slovenskej ekonomiky.