Ako pristupovať k stanovovaniu životného minima. - Leitmanová, Ivana
Koncepcia sociálnej politiky ako nástroj riešenia problémov chudoby a biedy. Potreba uskutočňovania zmien v oblasti pomoci sociálne odkázaným. Navrhovanie riešení problémov spojených so stanovovaním životného minima, jeho identifikácia. Modely sociálneho systému založené na tzv. basic income. Uskutočnenie analýzy spotreby. Úloha štátu v oblasti sociálnej politiky a systému sociálnej pomoci. Zmena spôsobu financovania sociálneho zabezpečenia.