Některé kontroverze v moderní teorii kapitálu. - Holman, R.
Kombinácia objektívneho a subjektívneho výkladu úroku v rakúskej teórii kapitálu. Jej pokračovanie vo Fisherovej teórii úroku. Kritika produkčnej funkcie a "debata dvoch Cambridgei" (J. Robinsonová, P. Samuelson). Stelesnený technický pokrok a ročníkový model.