Posilniť systém renovácií. - Bartolomei, H.G
Rozhovor s vedúcim odboru medzinárodných pracovných noriem ILO, na tému potrebných renovácií vo sfére kontrolných procedúr, ktoré by reagovali na politické a ekonomické zmeny vo svete. Medzinárodný kódex práce obsahujúci 173 dohôd. Zmeny potrebné pre revíziu dohôd a medzinárodných noriem a štandardov. Ťažkosti spôsobené vytvorením regionálnych zoskupení na rôznej ekonomickej úrovni ako ES alebo MERCOSUR (Latinskoamerický spoločný trh).