Zmeny štruktúry duševných pracovníkov podľa dosiahnutého vzdelania v národnom hospodárstve ČSFR v rokoch 1973-1989. - Kontšeková, Oľga
Klasifikácia obyvateľstva podľa zamestnaní. Štatistické údaje o vývoji počtu a štruktúry duševných pracovníkov v národnom hospodárstve. Členenie podľa odvetví, vzdelania a tried JKZ.