Výsledky analýzy MPSV ČR za rok 1992. Příjmy rostly rychleji než inflace. - Řezáč, J.
Vývoj miezd a celkových príjmov obyvateľstva v závislosti od rastu životných nákladov v ČR v r. 1991-1992. Vývoj priemernej nominálnej mzdy, spotrebiteľských cien, životných nákladov skupiny zamestnancov, ako aj reálnej mzdy zo spotrebiteľských cien a zo životných nákladov. Odhad vývoja životných nákladov.