Britský Know-how fond a reštrukturalizácia trhu práce v Slovenskej republike. - Bullock, S.
Úlohy a projekty britského Know-how fondu. Pôsobenie Know-how fondu na Slovensku a kontakty s pracovníkmi rezortu MPSVR SR. Vypracovanie programu projektov pomoci Know-how fondu.