Linked migration systems: immigration and internal labor flows in the United States. - Walker, R.
Výskum vzťahov medzi imigráciou a vnútorným pohybom pracovných síl v USA. Interakcie trhu práce. Vplyv imigrácie na rast miezd a produktivitu práce. Pomer miery migrácie podľa druhu zamestnania k celkovej miere migrácie. Vysoká a nízka miera migrácie podľa vybraných lokalít.