Analýza nezamestnanosti v ČSFR na báze okamihových a tokových veličín. - Brčková, Valentína
Analýza vývoja nezamestnanosti v oboch republikách, rozdiely, ich príčiny a systematické súvislosti. Štatistické údaje o štruktúre zmien a stavov nezamestnanosti podľa regiónov a republík. Priebeh priemerného trvania nezamestnanosti podľa regiónov.