<La> comptabilité par génération: un nouvel instrument de la politique budgétaire. - Auerbach, A.J
Rozpočtové účtovníctvo podľa generácií. Ako hodnotiť hospodársku politiku z hľadiska generácií? Jednoduchá matematická formalizácia účtovníctva podľa generácií. Ilustrácia užitočnosti účtovníctva podľa generácií. Určenie zaťaženia rozpočtovej politiky podľa generácií a jeho výhody. Rozbor pre mužov a pre ženy. Pomerné zaťaženie budúcich generácií. Jeho užitočnosť pre meranie dopadu na zmenu politiky a na určenie dopadu rozpočtovej politiky na sporenie. (The Scandinavian Journal of Economics 1992, zv.94, č.2.).