<La> política presupuestaria para 1993
Mexická ekonómia v r. 1992 je recesívna a neistá v medzinárodnej oblasti. Nižší je ekonomický rast (1,1 perc.), vyššia inflácia (11,2 perc.). Navrhujú sa opatrenia na rast ekonómie (7 perc.), zvýšenie príjmov do rozpočtu, stabilizáciu cien a zvýšenie investícií. Zvláštny dôraz na vedu a ekológiu.