Státní rozpočet 1993: kladné, nebo záporné saldo? - Kalous, Miroslav
Faktory ovplyvňujúce rozsah a vývoj rozpočtových príjmov v ČR. Schodok štátneho rozpočtu v r. 1992. Charakteristika tohto rozpočtu na rok 1993 a štruktúra vecných výdavkov. Sezónnosť príjmov a výdavkov štátneho rozpočtu na základe číselných údajov z minulého vývoja. Vývoj štátneho rozpočtu ČR v r. 1991-1993. Predpokladaný budúci vývoj štátneho rozpočtu.