Dluhopisy jako prostředek získávání finančních zdrojů. - Guoth, J.
Charakteristika a druhy dlhopisov (obligácií). Niektoré významnejšie ustanovenia zákona o dlhopisoch platného v bývalej ČSFR od 1.2.1991. Doterajší vývoj na trhu dlhopisov. Prognóza ďalšieho vývoja v tejto oblasti.