Banka Bohemia po dvou letech. Jak se uskutečňuje podnikatelský záměr zakladatelů? - Jelínek, M.
Rozhovor s generálnym riaditeľom akciovej spoločnosti Banka Bohemia, založenej v ČR v r. 1991. Podnikateľský zámer pre vznik a podmienky pre jej úspešný rozvoj. Úroky z vkladov a z úverov. Činnosť pobočiek a expozitúr v ČR. Investičné fondy a investičná činnosť banky.