Bankový marketing.
Tabuľka znázorňujúca orientáciu na zákazníka v modernom bankovníctve. Nová éra v bankovníctve - obchodná stratégia zameraná na sprístupnenie bankových služieb čo najširším vrstvám obyvateľov. Vývoj bankových služieb a vkladov súkromných osôb v SRN.