Etický kodex Investiční banky, a.s. Pro dobré jméno peněžního ústavu.
Etický kódex Investičnej banky ako súhrn základných etických noriem správania pracovníkov tejto banky. Základné zásady a právne požiadavky. Konflikt záujmov, úplnosť dokladov a transakcií. Jednotné informovanie a dôverné informácie. Zneužitie postavenia a záväzok k dodržiavaniu kódexu. Otváranie nových účtov a bezpečnostné systémy banky.