Podpory zvýhodnily přístup k úvěrům. Rok aktivní práce Českomoravské záruční a rozvojové banky pro malé a střední podnikatele. - Rajdl, L.
Cieľ a obchodná činnosť Českomoravskej záručnej a rozvojovej banky v r. 1992. Poskytovanie špecifického okruhu služieb pre malých a stredných podnikateľov v ČR. Investície do strojov a zariadení. Regionálne a odvetvové členenie. Podporné aktivity v r. 1993.