Výsledky činnosti v roku 1992.
Správa generálnych riaditeľov o činnosti Všeobecnej úverovej banky v r. 1992. Depozitná činnosť Všeobecnej úverovej banky (VÚB), zdroje od emisnej banky a kapitálové fondy. Použitie zdrojov, vklady v emisnej banke, úvery a investičné bankovníctvo. Operácie v zahraničnej mene.