Život s inflací. - Bulíř, Aleš
Inflácia v plánovanej ekonomike a stabilita cenových indexov v bývalom Česko-Slovensku po menovej reforme v r. 1953. Vzrast cien a situácia, keď tento vzrast čakáme alebo nečakáme, prípadne keď ceny rastú nepravidelne. Prejavy inflácie na trhu práce.