Burza bez rizika.
Informácie, ktoré vplývajú z burzovníctva na obchodovanie s účastinami, valutami a komoditami. Úloha brookerských domov a kótované firmy. Valutové kurzy a úloha krížových sadzieb pri sledovaní kurzov mien. Drahé kovy (zlato, striebro, platina) a význam týchto komodít pre činnosť burzy. Sledovanie údajov o trhu ropy. Burzové indexy.