Cenné papíry na startu. Zatím převažuje nabídka. - Vandurková, N.
Prvé výsledky organizátorov trhu cenných papierov v ČR - Burzy cenných papierov Praha a RM-Systému. Burzové obchody a obchodované cenné papiere. Objem obchodu jednotlivých cenných papierov na burze. Vývoj kurzov obligácií, akcií a podielových listov. Činnosť na mimoburzovom trhu (RM-S).