Entwicklungstendenzen im Wertpapiergeschäft. - Breuer, R.E
Možnosti rozvoja kapitálových trhov v Európe po Maastrichte a postupnosť zmien národných trhov. Charakteristika úrovne konkurencie v Európe, otvorenosti kapitálových trhov a centralizácia na národnej úrovni. Trhy odvodených produktov. Otázky dohľadu na kapitálovom trhu Európy. Miesto spoločnosti Deutsche Börse AG na kapitálovom trhu. Využitie počítačov. Trhy mimo burzy.