SCP štartuje na plné otáčky. Kapitálový trh pod kontrolou. - Mojžišová, Elena
Rozhovor s riaditeľom Strediska cenných papierov (SCP), ktoré bolo založené Ministerstvom financií SR v r. 1992. Úlohy a funkcie, ktoré plní táto inštitúcia pre rozvoj kapitálového trhu. Vyhotovenie prvých výpisov z účtov pre akcionárov. Styky občanov so SCP pri obchodovaní s cennými papiermi.