Perspektívy alebo neperspektívy Slovenska. - Staněk, Peter
Platobná neschopnosť v podnikovej sfére. Odlišnosti vo vývoji jednotlivých odvetví. Odlišnosť situácie podnikov spotrebného priemyslu a jej osobitný charakter. Vynútený a skutočný kolaps podnikov a jeho príčiny. Možnosti rýchleho zvratu.