Singapur. Atlas ekonoma. - Hálek, J.
Politická a hospodárska situácia v Singapure. Mena a zahraničný obchod. Obchodné styky a vývoj obchodu bývalej ČSFR so Singapurom. Hlavné položky čs. vývozu a dovozu.