Tři obři a ti ostatní. Čekání na svižnější růstové tempo v globálním měřítku. - Hýsek, Jan
Údaje zo správy Ekonomickej a sociálnej rady OSN z r. 1992 a odhad pre rok 1993. Rast svetovej ekonomiky v r. 1981-1993. Ekonomické ukazovatele tzv. veľkej trojky (regiónov Severnej Ameriky, Európy a Ďalekého východu). Vývoj hrubého národného produktu v transformujúcich sa krajinách strednej a východnej Európy a Ázie v r. 1988-1992.