Írsko. Atlas ekonoma. - Hálek, J.
Politická a hospodárska situácia Írska. Mena, bankovníctvo, štátna zadlženosť, devízové a zlaté rezervy, štátne financie a zahraničný obchod. Čs.-írske a česko-írske obchodné styky.