Bill Clinton: Une nouvelle politique. - Uzan, M.
Nová generácia poradcov B. Clintona myslí pragmaticky a prograsívne. Teoretické základy jeho hospodárskej politiky. Keynesove poznatky o hospodárskom raste. Príklad Japonska po roku 1945 ilustruje Keynesovu politiku rastu spojenú s investíciami. Charakteristika Clintonových poradcov: R. Shapiro, R. Reich, D. Osborne, L.A. Tysonová a D. Auschauer. (Epargne et finance 1992, č.6.).