Ekonomický program SNS a jej zodpovednosť za Slovensko. Zvýhodniť slovenských podnikateľov. - Černák, Ľ.
Rozhovor s predsedom Slovenskej národnej strany o ekonomickej časti programu SNS. Ciele tohto programu a kroky pre jeho dosiahnutie. Komparatívne výhody SR. Pripomienky k finančnej a menovej, daňovej a rozpočtovej politike SR. Stabilita a konvertibilita meny. Porovnanie s ekonomickým programom iných politických strán SR.