Ekonomický program Slovenskej národnej strany.
Ciele ekonomického programu Slovenskej národnej strany pre SR. Hospodárska politika a jej zložky: priemyselná politika a obchodná politika. Návrhy na opatrenia v oblasti finančnej politiky, predovšetkým menovej a rozpočtovej politiky. Krátkodobý program opatrení na zastavenie poklesu slovenskej ekonomiky.