Kresťanskodemokratické hnutie o situácii v slovenskej ekonomike. Východiská z krízového stavu.
Návrh postupu ďalšieho priebehu ekonomickej transformácie SR. Východiskový stav a základný politický prístup k problému. Cieľ ďalšej reformy a základné prístupy k jeho dosiahnutiu. Dôsledky navrhovaného postupu a zhrnutie predpokladov jeho realizácie.