Rozvojovo-stabilizačná hospodárska politika. - Košnár, Jozef
Rozhovor s ekonomickým expertom SDĽ. Nový typ hospodárskej politiky podľa ekonomického programu SDĽ. Dôraz na rozvojovú nerozpočtovú politiku. Určenie schopnosti výroby pre export. Prispôsobenie reálnej produktivity práce s parametrami sociálneho dosahu. Otázky privatizácie a potreba strategických investícií. Osobitosti slovenskej ekonomiky.