Financovanie ekonomických reforiem. Európske bankové fórum otvoril premiér Václav Klaus.
Stretnutie predstaviteľov bankového a finančného sveta z východnej a strednej Európy, ako aj vyspelých krajín a Európskeho spoločenstva v rámci Európskeho fóra. Referát prezidenta Európskej banky pre obnovu a rozvoj o zámeroch pre fungovanie bankového systému. Finančná pomoc pre krajiny z východnej a strednej Európy.