Privatizace na úvěr? - Klusoň, Václav
Privatizačný úver ako metóda privatizácie. Základná schéma realizácie privatizačného úveru, vzťahy medzi Fondom národného majetku, bankou a majiteľom sprivatizovaného podniku (koncepcia O. Tureka). Modifikovaná schéma a realizácia úveru prostredníctvom hypotekárneho úveru a hypotekárnych záložných listov. Charakteristika, použitie a splácanie hypotekárnych záložných listov.