Rozdílnost východoevropských změn. - Miškovská, O.
Údaje zo správy Hospodárskej komisie OSN pre Európu ku koncu roku 1992, ktorá bola prevážne venovaná východoeurópskej problematike a najmä zmenám vo vývoji obchodnej výmeny v strednej a východnej Európe. Podstatný pokrok v hospodárskych reformách zaznamenalo Maďarsko, Poľsko, ČR a SR.