Russie: les réformes en péril? - Sachs, J.
Všeobecný chaos v Rusku, protiútoky komunistov na vládu, ľahostajnosť západu, to všetko ženie ruské hospodárske reformy do nebezpečenstva. Mýtus ťažkého priemyslu pokračuje. Príklad poľských reforiem pre Rusko. Pasivita západného sveta namiesto finančnej pomoci. (Financial Times 16.10.1992.).