Stop monetaristické filozofii. - Zeman, M.
Rozhovor s predsedom strany sociálnych demokratov v ČR. Potreba doplniť nástroje trhovej regulácie nástrojmi konkrétnej priemyselnej, poľnohospodárskej, dopravnej, energetickej, sociálnej a ekologickej politiky. Spôsoby zvyšovania štátnych príjmov. Investície do verejného sektoru, otázky privatizácie zdravotníctva a školstva, príliv zahraničného kapitálu. Potreba väčšej angažovanosti štátu.