Transformace vnitřního obchodu. - Říha, J.
Dôsledky privatizačných metód vo vnútornom obchode. Vznik tzv. zbytkových podnikov, úbytok ziskových obchodných jednotiek. Postup transformácie vnútorného obchodu. Problémy druhotnej platobnej neschopnosti. Problematika nezaplatených zásob v malej privatizácii. Likvidácia štátnych obchodných podnikov. Vznik obchodných spoločností, vytváranie konkurenčného prostredia.