Zmeny v právnej úprave veľkej privatizácie v Slovenskej republike. - Kolaříková, M.
Zjednodušenie privatizácie v súvislosti s možnými reštitučnými nárokmi. Posunutie časového prechodu vlastníckeho práva k privatizovanému nehnuteľnému majetku. Obmedzenie zákonného ručenia Fondu národného majetku SR. Vykonávanie dražieb pri likvidácii podnikov. Úpravy týkajúce sa Fondu národného majetku.