Čs. privatizační politika. - Turek, Otakar
Teoretický rozbor privatizácie priamym predajom a aukciou, prednosti aukcie. Privatizácia predajom na úver, privatizačný úver, harmonizácia makroekonomickej a privatizačnej politiky. Ciele mikroekonomickej politiky. Kritika vládnej privatizačnej politiky, posudzovanie privatizačných projektov, absencia mikroekonomickej politiky, nepreviazanosť s makroekonomickou politikou.