Tržní řešení odkupu pohledávek je účinnější. - Cakon, R.
Pôsobenie konkurencie pri odkúpení pohľadávok firiem nachádzajúcich sa v konkurznom riadení. Administratívna a trhová alternatíva. Úloha faktoringovej firmy. Výhody trhu a multiplikačné efekty trhového riešenia. Spôsob prístupu ku kapitálu.