Vamos a la feria!
Internalizácia ekonómie poskytuje na výstavách, mimo kontraktov, obchodnú integráciu, hlavne svojou obrovskou informačnou schopnosťou. Informácia o druhoch výstav. Návod, ako sa zúčastniť s úspechom. Zoznam výstav podľa druhu produktov v r. 1993 v hlavných svetových centrách.