Ukrajina. Sprievodca trendu.
Všeobecné údaje. Hospodársky mechanizmus a vývoj. Obchodné vzťahy so Slovenskom. Perspektívy spolupráce. - Pripravil Trend v spolupráci s Veľvyslanectvom SR v Ukrajine a SOPK.