Zpráva GATT o světovém obchodu. Rok 1992 byl poměrně úspešný, letos však zázraky čekat nemůžeme.
Hodnota svetového vývozu tovaru a služieb v r. 1991-1992. Zrýchlenie tempa rastu medzinárodného obchodu v r. 1992. Vyhliadky na rok 1993. Výrazné rozdiely v raste medzi svetovými regiónmi. Objemový a cenový vývoj obchodu. Vplyv zavedenia jednotného trhu tovaru a služieb v rámci Európskych spoločenstiev od r. 1993.