Systematicky zpracovávat nové zahraniční trhy. - Šáral, L.
Hospodárska spolupráca výrobcov a vývozcov ČR so SRN. Možnosti ďalšej spolupráce s ostatnými spolkovými krajinami SRN a odbytové podmienky pre českých vývozcov a výrobcov. Kľúčová úloha marketingu a vytváranie dobrých organizačných predpokladov. Kancelária zahraničného obchodu ČR v Hamburgu pre rozvíjanie konkrétnej spolupráce s ČR.