Zahraniční obchod s některými republikami bývalého SSSR. - Stránská, L.
Podmienky pre rozvoj zahranično-ekonomických vzťahov českých subjektov v pobaltských republikách, v Rusku, na Ukrajine a Bielorusku. Nepriaznivé podmienky pre vývoz českého tovaru v dôsledku menového chaosu a vysokej inflácie a platobnej neschopnosti. Pokrok v transformácii ekonomiky v pobaltských republikách. Konkrétne podmienky v Rusku, Ukrajine, Bielorusku.