Diez aňos de crisis de la deuda latinoamericana - Ffrench-Davis, R.
V priebehu rokov zadlženie krajín utrpelo vážne zmeny, zvlášť v asymetrii, ktorú bolo treba upraviť postupne v rámci národnej banky a tvrdo v ekonómii zadlženosti. Vplyv plánu Bradyho. Od r. 1992 tento problém ustupuje a objavuje sa transferencia prostriedkov. Doteraz pretrváva riziko neplnenia niektorých ekonómií LA.