Jednoročné skúsenosti z bankrotov v Maďarsku. 1. - Kálal, K.
Uskutočňovanie bankrotov ako nástrojov na riešenie vážnych finančných situácií a efektívneho fungovania trhového hospodárstva. Pôsobenie zákona o bankrote v podmienkach prechodu na trhové hospodárstvo v Maďarsku. Stručná charakteristika maďarského zákona o konkurznom a likvidačnom konaní a konečnom vyúčtovaní.