Novela zákona o konkurzu a vyrovnání. - Fišer, Z.
Nevyhnutnosť právnej úpravy dôsledkov bankrotu pre spoločnosť založenú na trhovom hospodárstve. Novela zákona č. 328/1991 Zb., o konkurze a vyrovnaní. Hlavné zmeny obsiahnuté v novele. Novela zákona o konkurze a vyrovnaní č. 122/1993 Zb. je právnou normou, ktorá reaguje na súčasnú situáciu hromadnej insolvencie.