Povolanie - patentový zástupca. 1. - Koritšánsky, S.
Patentový zástupca poskytuje odbornú pomoc fyzickým a právnickým osobám vo veciach týkajúcich sa priemyselného vlastníctva. Ako sa možno stať patentovým zástupcom a podmienky, ktoré musí splniť. Patentový zástupca ako podnikateľský subjekt. Vecná a formálna náplň činnosti pri výkone povolania patentového zástupcu.